Předposlední 4.závod Česyk – BabyBikers Čerčany.

Sep 9, 2018

 Dnes se konal 4.závod Česyka v Čerčanech, kde se v různých kategoriích, postavilo na start celkem 12 našich bikerů. I, když dnes se nám nedařilo tak jako jindy, chci vám všem poděkovat nejen za reprezentaci ADASTRA Sokol Veltěž, ale i za vaše výkony a snahu na trati.

 

MOTORKY kluci / odrážedla do 3let  a 6 startujících /

Eliáš Havel, dnes opět rozkmital svoje nožky, nestačil pouze na jednoho soupeře a do cíle si dojel pro STŘÍBRO.

ŽUBRIENKY holky / 4-5let a 17  startujících /

Johanka Čermáková se opět hezky popasovala nejen s tratí, ale i se soupeřkami a v cíli si vybojovala další BRONZ.

CHRTI kluci / 6-7let a 28 startujících /

Robin Vašíček po skvělém startu, kdy se ujal vedení, po jezdecké chybičce o vedení přišel, ale závod nevzdal a nakonec v nejnabitější kategorii dne uzavřel TOP 5.

POLETUCHY holky / 8-9let a 11 startujících /

Eliška Havlová, ač se dnes také snažila, tak její výkon jí dnes stačil na 9.místo.

LETOUNI kluci / 10-11let a 13 startujících /

Denis Vašíček, po horším startu, kdy mu nešla nacvaknout jedna tretra se dostal do sevření soupeřů ze, kterého se vymanil během zaváděcího okruhu a pustil se do stíhačky soupeře, který využil strkanic chumlu soupeřů a o cca 20m všem poodjel. Denda se do toho opřel, po chvilce soupeře předjel a do cíle si s obrovským náskokem dojel pro další ZLATO.

Ríša Roth, také dupal do pedálů, nechal za zády 5 soupeřů a do cíle si dojel pro 8.místo

ELITE kluci / 12-15let a 19 startujících /

Tady se postavilo na start nejvíce našich a to rovnou 6 bikerů Sokola Veltěž. Nejtěžší  kategorie, kde mohou soupeři být i o 5let starší si kluci musí řádně máknout a sáhnout leckdy, až na dno svých sil.

Adam Hošek se z našich pohyboval nejlépe, když se přetahoval o 4.místo nakonec i nejlépe z našich dojel, když projel cílem na 7.místě.

Adam Sedlecký, dnes řádně dupal do pedálů a nakonec obsadil 11.místo.

Mára Špaček, Vilda Čermák a Jonáš Kučera se na trati proháněli nejen se soupeři, ale hlavně navzájem a v cíli se kluci poskládali jako housata, hezky za sebe na 13,14 a 15 místo.

Jára Hošek, byl poslední z našich na trati této kategorie a obsadil 18 příčku.

 

Takže, dnes to sice cinklo jen 3x, ale mám radost nejen z vaší nemalé účasti, ale i z vašeho odhodlání na trati, nenechat to soupeřům, jen tak zadarmo.

Další aktuality

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...

Nábor nových členů

Nábor nových členů

Náš cyklistický tým ve svých řadách rád přivítá nové aktivní členy, především chlapce a dívky ve věku 6 – 10 let. Od 1.4.2024 můžete nezávazně přijet vyzkoušet náš trenink a to každé úterý a pátek v Klecánkách. Detailní informace získáte u trenerů skupiny...

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

V letošním roce se naši čtyři závodníci v kategoriích starších žáků a žákyň, kadetů a kadetek zúčastní Mistrovství Evropy, které se uskuteční v toskánském středisku Il Ciocco. Jedná se o 4 závody v pěti dnech. Individuální časovka (ITT), závod tříčlenných štafet...