Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Apr 30, 2024

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného slunečného počasí. Ze Středočeského kraje se do bitvy o unikátní lité medaile postavilo celkem 64 bikerů a bikerek v deseti vypsaných kategoriích.

Náš tým byl nejúspěšnější v kategorii kagetů, kde Denis Vašíček obsadil 2. a Teodor Sarnovský 3. místo. Těsně pod stupni vítězů pak skončil Karol Kryl, který závod dokončil na místě pátém.

Skvělý výkon také předvedili starší žáci, kde vynikl zejména Lukáš Jech, který se umístil na druhém místě. Jan Dinga dosáhl šestého místa, následován Daliborem Kolářem, který obsadil jedenácté místo. Vítek Fous si vedl také skvěle a skončil na dvanácté pozici a Jakub Hakl obsadil třináctou příčku.

Další stříbrnou příčku obsadil v kategorii mužů Roman Hynek. Pavel Faltys bouhžel z důvodu pádu závod nedokončil.

V kategorii mladších žákyň se skvěle dařilo Ema Kmínkové, která zajela fantastický závod a umístila se na třetím místě.

V kategorii juniorů se Matěj Hynek a Marek Špaček blískli na třetí a čtvrté pozici. Bohužel, Mikuláš Děták musel kvůli technickým potížím , které ho v průběhu závodu postihly, odstoupit.

Sice náš tým letos vyšel titulově naprázdno, ale získal s celkovým počtem 6. medailí druhý nejvyšší počet mezi všemi tými.

Další aktuality

Nábor nových členů

Nábor nových členů

Náš cyklistický tým ve svých řadách rád přivítá nové aktivní členy, především chlapce a dívky ve věku 6 – 10 let. Od 1.4.2024 můžete nezávazně přijet vyzkoušet náš trenink a to každé úterý a pátek v Klecánkách. Detailní informace získáte u trenerů skupiny...

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

V letošním roce se naši čtyři závodníci v kategoriích starších žáků a žákyň, kadetů a kadetek zúčastní Mistrovství Evropy, které se uskuteční v toskánském středisku Il Ciocco. Jedná se o 4 závody v pěti dnech. Individuální časovka (ITT), závod tříčlenných štafet...