Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

Aug 3, 2023

V letošním roce se naši čtyři závodníci v kategoriích starších žáků a žákyň, kadetů a kadetek zúčastní Mistrovství Evropy, které se uskuteční v toskánském středisku Il Ciocco.

Jedná se o 4 závody v pěti dnech. Individuální časovka (ITT), závod tříčlenných štafet (XCR), individuální závod v Short Tracku (XCC) a individuální závod v Cross Country (XCO).

Letos budeme tedy držet palce Klotyldě Slukové, Nela Faltysové, Dominiku Kuklovi a Davidu Kolářovi.

Hned první den se blýskla 8. místem ze 142 závodnic na startu Klotylda v kategorii U15w !

Super výsledek zajel i Dominik, který vybojoval 27. místo z 271 závodníků na startu v kategorii U17m. David v té samé kategorii obsadil 166. místo. Pro úplnost Nela se umístila na 67. místě ze 142 závodnic na startu v kategorii U17w.

Ve čtvrtek 3.8.2023 čeká závodníky závod štafet. Repre štafeta s Klotyldou pojede jako čtvrtá z první lajny, a štafeta ve složení Nela, Dominik a David vyrazí do boje ze 43.místa.

Do pátečního závodu v Short tracku se probojuje 45 nejlepších závodníků z ITT. Na startu od nás bude Klotylda a Dominik.

A o víkendu nás čekají individuální závody v Cross Country.

Děkujeme všem, kteří nám fandí a podporují nás, za podporu a přízeň. Velice si jí vážíme a pevně doufáme, že bude z Evropy ještě o čem psát.

Další aktuality

Nábor nových členů

Nábor nových členů

Náš cyklistický tým ve svých řadách rád přivítá nové aktivní členy, především chlapce a dívky ve věku 6 – 10 let. Od 1.4.2024 můžete nezávazně přijet vyzkoušet náš trenink a to každé úterý a pátek v Klecánkách. Detailní informace získáte u trenerů skupiny...

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota 22. července byla pokračování třídenního Mistrovství ČR olympijské disciplíny Cross-country v jizerskohorském Bedřichově. Začíná standartně závodem Kadetů a končí Muži Elite. V tento den jedou všichni stejnou trasu, která zde v Bedřichově měřila 3320 metrů a...

Zlatá štafeta na MČR v Cross Country

Zlatá štafeta na MČR v Cross Country

Letošní Mistrovství XCO na horských kolech se konalo na severu Čech na již známé trati v Bedřichově, která zahrnuje jak nejedno náročné stoupání, tak i těžké technické sjezdy. My jsme proti konkurenci 20ti štafet, složených nově z 3 chlapců a 3 dívek, vždy jeden z...