Zlatá štafeta na MČR v Cross Country

Jul 30, 2023

Letošní Mistrovství XCO na horských kolech se konalo na severu Čech na již známé trati v Bedřichově, která zahrnuje jak nejedno náročné stoupání, tak i těžké technické sjezdy. My jsme proti konkurenci 20ti štafet, složených nově z 3 chlapců a 3 dívek, vždy jeden z kategorie ml. žák/žákyně, st. žák/žakyně a kadet/kadetka  max z 3 týmů, postavili dvě vlastní:

ADASTRA CYCLING TEAM A (David Kolář, Vítek Fous, Jan Dinga, Pavlína Orlowská, Ema Kmínková a z TJ SOKOL PLAVY – CYKLO BENDA Lucie Burgermeistrová)

ADASTRA CYCLING TEAM B (Dominik Kukla, Lukáš Jech, Nela Faltysová, Babeta Sluková, Klotylda Sluková a ze Silvini Federleicht teamu Sebastian Pňovský)

Po napínavém závodě, kdy předvedli neskutečný výkon všichni členové štafet, si s náskokem 1 min a 34 s ADASTRA CYCLING TEAM B odváží zlato. ADASTRA CYCLING TEAM A po defektu v úvodu 1. úseku dojela 21.

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...