Dominik Kukla ovládl závod Polského poháru v Bialystoku

May 27, 2021

V neděli 23.5. se vypravila malá výprava do polského Bialystoku (jenom pro představu už je to jenom kousek do Běloruska) na závod Polského poháru.

Naši kluci samozřejmě neměli vyjeto pořadí z minulého závodu, a tak startovali úplně ze zadních pozic. Nicméně odměnou byla krásná těžká a technická trať, kde nechyběl ani rock garden či vysoké skoky, které naši kluci okomentovali jako „bardzo fajne hopki“.

Dominik Kukla předvedl super stíhací a předjížděcí jízdu, v polovině závodu do posledního kola projížděl již na 6. místě. V polovině posledního kola dojel úřadujícího mistra Polska a ten podlehl brutálnímu tempu Dominika. Dominik tak vyhrál závod polského poháru!

Také David Kolář předvedl famózní stíhačku, která mu v konkurenci více než 60 závodníků přinesla 6. místo v cíli.

Video

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...