TOI TOI Cup zahájen závody v Mladé Boleslavi a Holých Vrších

Oct 1, 2020

Dvěma rozdílnými závody byla zahájena letošní sezona ČP v cyklokrosu. Zatímco v sobotu to byla Mladé Boleslavi doslova bahenní lázeň na rovině, tak v neděli se kolotoč přesunul na kopcovité Holé Vrchy, které byly již téměř suché. 

Při absenci našich holek, tak musí držet prapor oranžády ostatní závodníci. A velkou radost nám výsledkově dělají zejména starší žáci, kteří v hojném počtu skoro klepou na medailovou bránu. 

Výsledky Mladá Boleslav 

Výsledky Holé Vrchy 

Díky výsledkům starších žáků není velkým překvapení, že se ujali průběžného vedení v pořadí týmů. Udržet vydobité pozice to je pro kluky určitě velká výzva a my jim budeme držet palce. 

Průběžné pořadí TOI TOI Cupu 

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...