Úspěšný víkend pro naše barvy.

Sep 23, 2020

 V polovině tohoto měsíce a to 12. a 13. září se našim závodníkům skvěle dařilo.

 Na 5 závodu PPK HK v Plzni na Lopatárně, kde se jelo zároveň o dresy mistrů Plzeňského kraje, reprezentovali barvy ADASTRA Cycling teamu Robin Vašíček, Denis Vašíček a Fanda Bublík. Bráchové Robin a Denis Vašíčkovi si dojeli, nejen pro cenné body do celkového pořadí, ale zároveň i pro tituly mistrů Plzeňského kraje, Fanda Bublík si pěkným 16.místem dojel též pro cenné body do celkového pořadí.

 Z Lopatárny, jsme se přesunuli do Prahy na předposlední závod Pražského MTB poháru na Libuš, kde nás v sobotu reprezentovalo hned 34 našich bikerů a bikerek, 7 z nich se postavilo na stupně vítězů. Pro zlato si dojel David Svoboda, pro stříbro Denis Vašíček, Dominik Kukla a Zuzana Kadlecová, bronz přidali Robin Vašíček, Nelča Faltysová a Štěpán Havelka. 

 Na Libuš se naši závoďáci vydali i v neděli, bojovat o poslední body do celkového pořadí Pražského MTB poháru a i dnes se z našich 36 bikerů a bikerek, podařilo 6 z nich sebrat soupeřům cenné kovy. Nejlépe se na finálovém závodě vedlo Denisi Vašíčkovi, který bral zlato, Robin Vašíček přidal stříbro a kovy barvy bronzu přidali David Svoboda, Nela Faltysová, Dominik Kukla a Štěpán Havelka.

 Stejně, jako jeli Robin a Denis Vašíčkovi 2 závody v sobotu, jel 2 závody, ale v neděli i David Svoboda a i on úspěšně, když si na MČR v silniční časovce dvojic, dojel s Lukášem Vorlem ( SkiandBike Kunratice ) pro titul mistra ČR.

 Za zmínku, ale stojí i výkony ostatních našich závoďáků, kteří bojovali v obou PP jako Lvi a nedali soupeřům ani metr tratě zadarmo. Některým unikla bedna jen o chloupek, někteří nováčci si zajeli svůj nej závod, některým ostřílenějším se naopak nedařilo, ale všichni do jednoho si zaslouží pochvalu za svou bojovnost se, kterou se pokaždé postavili na startovní rošt. 

 Klobouk dolů před vámi všemi bikeři i bikerky a díky za repre oddílu ;-).

Další aktuality

Nábor nových členů

Nábor nových členů

Náš cyklistický tým ve svých řadách rád přivítá nové aktivní členy, především chlapce a dívky ve věku 6 – 10 let. Od 1.4.2024 můžete nezávazně přijet vyzkoušet náš trenink a to každé úterý a pátek v Klecánkách. Detailní informace získáte u trenerů skupiny...

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

V letošním roce se naši čtyři závodníci v kategoriích starších žáků a žákyň, kadetů a kadetek zúčastní Mistrovství Evropy, které se uskuteční v toskánském středisku Il Ciocco. Jedná se o 4 závody v pěti dnech. Individuální časovka (ITT), závod tříčlenných štafet...

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota 22. července byla pokračování třídenního Mistrovství ČR olympijské disciplíny Cross-country v jizerskohorském Bedřichově. Začíná standartně závodem Kadetů a končí Muži Elite. V tento den jedou všichni stejnou trasu, která zde v Bedřichově měřila 3320 metrů a...