Linda Jechová reprezentovala Středočeský kraj na Zimní Olympiádě

Feb 6, 2020

Přetiskujeme zprávu od Lindy: 

19. – 23. ledna jsem se účastnila Olympiády Dětí a Mládeže v Karlovarském kraji. Závodila jsem tam ve snowboardingu a to ve třech disciplínách- paralelní obří slalom, snowboard-cross a slope style.

Největší předpoklady jsem měla ve slalomu, je to přeci má disciplína. Ten se jel hned v pondělí. Po prvním kvalifikačním kole jsem byla druhá, ale další kolo se mi nepovedlo – minula jsem branku. Kvůli tomu jsem nepostoupila do finále a dost možná mi i unikla medaile.

V úterý jsem jela snowboard-cross. V této disciplíně jsem závodila úplně poprvé, takže jsem žádné úžasné výsledky neočekávala. Skončila jsem třináctá a získala alespoň pár bodů pro kraj. Posledním závodem byl slope style, který se jel ve čtvrtek. Ten jsem také jela poprvé, ale díky tomu, že hodně holek z mé kategorie tuto disciplínu nejely, skončila jsem na osmém místě.

Asi bych tuto Olympiádu nepovažovala za úplně úspěšnou, ale i přes to jsem si ji moc užila. Určitě se budu snažit se tam za dva roky zase dostat a snad se mi zadaří lépe.

Fotogalerie.

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...