Generálka před MČR vyšla na jedničku

Dec 11, 2019

Poslední závod Českého poháru v cyklokrosu před Misrovstvím ČR se odehrál v Jabkenicích u Mladé Boleslavi. Počasí už trochu připomínalo cyklokros, tzn. lehce uklouzaná a vlhká trať, navíc zpestřená 34cm vysokými kládičkami. 

V Žácích postihl pád na startu Davida Svobodu, který se suprovou stíhají jízdou vyšvihl na 22.místo, další z našich Denis Vašíček (27.místo), Dominik Kukla (34.místo), David Kolář (45.místo), Karol Kryl (62.místo) a Marek Špaček (64.místo)

V kadetkách bojovaly Anna Dingová (34.místo) a Nela Faltysová (36.místo). 

V kadetech vyšla nadmíru generálka na mistrák Filipu Jechovi, který vyhrál doslova způsobem start-cíl. Štěpán Havelka dokončil na 40.místě.

A v ženách při neúčasti Anety předvedla skvělý start Magdalena Mišoňová, která bohužel musela v polovině prvního kola z pátého místa odstoupit. V cíli tak byla klasifikována pouze Zuzana Kadlecová na 24. místě. 

Fotogalerie

Video Kadetky, Starší žákyně Jabkenice od Libora

Video Starší žáci Jabkenice od Libora

Video Kadeti Jabkenice od Libora

Video Ženy, Juniorky od Mišáka 

Video Kadeti Jabkenice od Pijera

Video Kadetky Jabkenice od Pijera

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...