Galapředstavení Filipa Jecha a Anety Novotné v Hlinsku

Oct 6, 2019

Filip Jech v Hlinsku potvrdil svá slova, že má raději těžší tratě. S naprostou bravurou ovládl druhý závod Českého poháru v cyklokrosu v řadě. 

Skvělý výkon předvedla Aneta Novotná, která bojovala ve skupině o 4. místo, aby nakonec skončila na vynikajícím 6. místě s odstupem necelé minuty na vítězku. Velké výsledkové zlepšení předvedla Zuzana Kadlecová (16. místo).

Kadetky se statečně praly s klouzavou tratí a obě dvě opět bodovaly. Anna Dingová (38. místo) a Nela Faltysová (49. místo) 

V žácích se opět předvedli výborně David Svoboda (23. místo), Denis Vašíček (24. místo), David Kolář (56. místo) a Mikuláš Děták (DNF). 

Fotogalerie – velké díky za fotky Jaroslav Svoboda, Pavel Kopecký.

Video Women Elite od Libora 

Video Starší žáci od Libora

Video_Kadeti od Pijera

Video_Kadetky od Pijera

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...