Zuzana Kadlecová zajela životní závod na Světovém poháru juniorů ve Švýcarsku

Jun 30, 2019

Nejlepšího českého výsledku v kategorii juniorek dosáhla v dnešním závodě Zuzana Kadlecová !

Na těžké kopcovité trati v Andermattu v nadmořské výšce 1400 m se poprala nejlépe s nástrahami prudkých sjezdů, single tracků a přejezdu potoka a i přes jeden pád a vynucenou zastávku v depu na opravu brzdy vybojovala super 11. místo. 

Závod se jel na otevřených loukách v pravé poledne, kdy na nebi nebylo ani mráčku. Toto horké počasí si vybralo daň v podobě DNF u naší další závodnice Magdaleny Mišoňové.  

Jenom pro představu : v jednom depu jsme spotřebovali 12,6 l vody na pití a polévání pro 5 holek (a z toho 2 odjely “jen” polovinu předepsaných průjezdů) 

Další fotky od reprezentacemtb dokresluje nádhernou tamní přírodu 

 

 

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...