V sobotu na Holých Vrších bude na co koukat !!

Jan 7, 2019

Pokud ještě nevíte, co budete dělat v sobotu 12. ledna 2019, tak pro Vás máme jeden dobrý tip. 

V malé vísce Holé Vrchy nedaleko Mladé Boleslavi se koná Mistrovství ČR v cyklokrosu. A to vám říkám, že je několik pádných důvodů, proč se tam objevit. 

Ve 12:00 startuje závod elitních žen. Na startu bude stát v našich barvách, věkem ještě juniorka, Majda Mišoňová. V přípravě odtrénovala vše, co chtěla a v sobotu hodlá na trati nechat maximum. Na Holých Vrších se jí vždy tradičně daří, v kadetkách kdysi zajela 4., 1. a 1. místo a loni již v elitních ženách překvapila 4. místem. 

Ale mnohem větším lákadlem bude určitě závod elitních mužů, který startuje ve 13:35. Zde tuším nádherný souboj doslova zvučných jmen o mistrovský dres. 

Neváhejte tedy, vezměte zvonky, řehtačky či jiné hlasité nástroje a přijeďte fandit.  

Třeba u 16 mistrovských schodů do nebes pana Kubína :

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...