Nejúspěšnější tým TOMKET Pražského MTB poháru 2018.

Nov 21, 2018

V pátek 16.11. se v Lidovém domě Kbely konalo slavnostní vyhlašení, letošního ročníku TOMKET Pražského MTB poháru.

Pro oddíl ADASTRA Sokol Veltěž, to byl opět úspěšný rok, nejen tím, že v každém závodě naši Sokolíci obsazovali v různých kategoriích nejeden stupeň vítězů. Pro naše bikerky a bikery, to byla na letošním Pražském MTB poháru, veleúspěšná celá sezóna, neboť v celkovém hodnocení jednotlivých kategorií se hned 11 našich, postavilo i na stupně vítězů celkového pořadí seriálu. Ale, aby toho nebylo málo, tak náš cyklo oddíl ADASTRA Sokol Veltěž, letos obsadil 1.místo i v soutěži týmů a stal se tak nejúspěšnějším týmem Pražského MTB poháru pro rok 2018.

Ale ani tím, tento večer naše úspěchy nekončili proto, že Pavel Mišoň ( čtěte Mišák 😉 ) si letos převzal cenu za nejlepšího trenéra.

Takže suma sumáru, pod vedením nejlepšího trenéra Mišáka se stal, náš oddíl ADASTRA Sokol Veltěž nejlepším týmem letošního ročníku, kdy se 11 z našich Sokolíků, postavilo na stupně vítězů v celkovém pořadí. BRAVOOOOOO SOKOLÍCI ;-).

Naši medailisté:  Eliáš Havel                    ZLATO /odrážedla /

                         Robin Vašíček            STŘÍBRO / kluci 5-6let /

                         Sebastian Švambera    BRONZ / kluci 5-6let /

                         Laura Svobodová      STŘÍBRO / holky 7-8let /

                         David Svoboda            ZLATO / kluci 9-10let /

                         Denis Vašíček             BRONZ / kluci 9-10let /

                         Kryštof Král             STŘÍBRO / žáci 1 /

                         Filip Jech                    ZLATO / žáci 2 /

                         Aneta Novotná           BRONZ / kadetky /

                         Majda Mišoňová       STŘÍBRO / ženy-juniorky /

                         Richard Wohanka       BRONZ / junioři /

Pochvala, ale nepatří, jen těm z našich závoďáků, kteří letos stanuli na bednách, ale všem našim bikerkám a bikerům, kteří se stavěli na start závodů letošního Pražského MTB poháru, protože i oni si mákli a nedávali soupeřům ani metr tratí, jen tak zadarmo.

Takže, díky i jim, stejně jako i ostatním trenérům, kteří naše děti trénují, podporují a pomáhají jim, nejen na trénincích, ale i závodech ;-). 

SUPER SEZÓNA SOKOLÍCI!!!!!!!!!! VŠEM OBR GRATULKA!!!!!!!! A VŠEM I VELKÉ DÍKY!!!!!!!

Další aktuality

Nábor nových členů

Nábor nových členů

Náš cyklistický tým ve svých řadách rád přivítá nové aktivní členy, především chlapce a dívky ve věku 6 – 10 let. Od 1.4.2024 můžete nezávazně přijet vyzkoušet náš trenink a to každé úterý a pátek v Klecánkách. Detailní informace získáte u trenerů skupiny...

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

V letošním roce se naši čtyři závodníci v kategoriích starších žáků a žákyň, kadetů a kadetek zúčastní Mistrovství Evropy, které se uskuteční v toskánském středisku Il Ciocco. Jedná se o 4 závody v pěti dnech. Individuální časovka (ITT), závod tříčlenných štafet...

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota 22. července byla pokračování třídenního Mistrovství ČR olympijské disciplíny Cross-country v jizerskohorském Bedřichově. Začíná standartně závodem Kadetů a končí Muži Elite. V tento den jedou všichni stejnou trasu, která zde v Bedřichově měřila 3320 metrů a...