Super úspěšné finále Ústeckého poháru ELIMON Cup.

Oct 8, 2018

 Tuto neděli 7.10. se jel poslední závod poháru Ústeckého kraje s názvem Special Industry race. Jak název napověděl, trať nebyla žádná nuda, neboť se jelo v areálu bývalé fabriky Armatura, kde pořadatelé dali na trať nespočet různých překážek, jako např. přejezd přes palety, Multikáru nebo hromadu zámkovky, skoky, ale i sjezdy po schodech do budovi s ostrou zatáčkou do úzké chodby a následným sjezdem opět po schodech, prostě si to tam závoďáci fakt užili.

 Z našich se postavil, jako první na start malý Eliáš Havel, který bojoval se soupeři a soupeřkami v kategorii odrážedel a nakonec si uhájil těsné ZLATO.

Jako další šel na start v kategorii 5-6letých bikerů Robin Vašíček, který skvěle odstartoval a dostal se na čelo, nakonec o 4 vteřinky neuhájil svoje vedení a v cíli bral skvělým výkonem STŘÍBRO.

V kategorii 7-8letých holek šla na start Eliška Havlová, která měla také super start na 2 pozici o, kterou bojovala se soupeřkou ze severu a nakonec si Eliška do cíle dojela pro BRONZ.

Jako poslední z našich, šel na start Denis Vašíček v kategorii 9-10ti letých kluků. Na startu Denis malonko zaspal, ale hned na konci startovní rovinky se ujal vedení a svůj náskok ve čtyřech, kilometr dlouhých okruzích, plných překážek, svůj náskok navyšoval tak, že ani zrada techniky v podobě ko přehazovačky ho nazastavila a ač posledních cca 100-120m musel s bikem běžet, doběhl si, i tak s půl minutovým náskokem do cíle pro zasloužené ZLATO.

Ale tím úspěchy, těchto našich 4 závoďáků ten den nekončili ;-). Ačkoli všichni čtyři, jeli jen 5 ze 6 závodů, i tak se svými skvělými výkony v 5 závodech, dokázali probojovat v celkovém pořadí na stupně vítězů.

Umístění v celkovém pořadí :

Denis Vašíček     STŘÍBRO   (  z 5 odjetých závodů 4 zlaté a 1 stříbro )

Robin Vašíček     BRONZ      ( z 5 odjetých závodů 1 zlato a 4 stříbra )

Eliška Havlová    BRONZ      ( z 5 odjetých závodů 1 stříbro, 3 bronzy a 1x 4.místo )

Eliáš Havel         STŘÍBRO   ( z 5 odjetých závodů 2 zlaté a 3 stříbra )

 

 

Další aktuality

Nábor nových členů

Nábor nových členů

Náš cyklistický tým ve svých řadách rád přivítá nové aktivní členy, především chlapce a dívky ve věku 6 – 10 let. Od 1.4.2024 můžete nezávazně přijet vyzkoušet náš trenink a to každé úterý a pátek v Klecánkách. Detailní informace získáte u trenerů skupiny...

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

V letošním roce se naši čtyři závodníci v kategoriích starších žáků a žákyň, kadetů a kadetek zúčastní Mistrovství Evropy, které se uskuteční v toskánském středisku Il Ciocco. Jedná se o 4 závody v pěti dnech. Individuální časovka (ITT), závod tříčlenných štafet...

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota 22. července byla pokračování třídenního Mistrovství ČR olympijské disciplíny Cross-country v jizerskohorském Bedřichově. Začíná standartně závodem Kadetů a končí Muži Elite. V tento den jedou všichni stejnou trasu, která zde v Bedřichově měřila 3320 metrů a...