Předposlední 4.závod Česyk – BabyBikers Čerčany.

Sep 9, 2018

 Dnes se konal 4.závod Česyka v Čerčanech, kde se v různých kategoriích, postavilo na start celkem 12 našich bikerů. I, když dnes se nám nedařilo tak jako jindy, chci vám všem poděkovat nejen za reprezentaci ADASTRA Sokol Veltěž, ale i za vaše výkony a snahu na trati.

 

MOTORKY kluci / odrážedla do 3let  a 6 startujících /

Eliáš Havel, dnes opět rozkmital svoje nožky, nestačil pouze na jednoho soupeře a do cíle si dojel pro STŘÍBRO.

ŽUBRIENKY holky / 4-5let a 17  startujících /

Johanka Čermáková se opět hezky popasovala nejen s tratí, ale i se soupeřkami a v cíli si vybojovala další BRONZ.

CHRTI kluci / 6-7let a 28 startujících /

Robin Vašíček po skvělém startu, kdy se ujal vedení, po jezdecké chybičce o vedení přišel, ale závod nevzdal a nakonec v nejnabitější kategorii dne uzavřel TOP 5.

POLETUCHY holky / 8-9let a 11 startujících /

Eliška Havlová, ač se dnes také snažila, tak její výkon jí dnes stačil na 9.místo.

LETOUNI kluci / 10-11let a 13 startujících /

Denis Vašíček, po horším startu, kdy mu nešla nacvaknout jedna tretra se dostal do sevření soupeřů ze, kterého se vymanil během zaváděcího okruhu a pustil se do stíhačky soupeře, který využil strkanic chumlu soupeřů a o cca 20m všem poodjel. Denda se do toho opřel, po chvilce soupeře předjel a do cíle si s obrovským náskokem dojel pro další ZLATO.

Ríša Roth, také dupal do pedálů, nechal za zády 5 soupeřů a do cíle si dojel pro 8.místo

ELITE kluci / 12-15let a 19 startujících /

Tady se postavilo na start nejvíce našich a to rovnou 6 bikerů Sokola Veltěž. Nejtěžší  kategorie, kde mohou soupeři být i o 5let starší si kluci musí řádně máknout a sáhnout leckdy, až na dno svých sil.

Adam Hošek se z našich pohyboval nejlépe, když se přetahoval o 4.místo nakonec i nejlépe z našich dojel, když projel cílem na 7.místě.

Adam Sedlecký, dnes řádně dupal do pedálů a nakonec obsadil 11.místo.

Mára Špaček, Vilda Čermák a Jonáš Kučera se na trati proháněli nejen se soupeři, ale hlavně navzájem a v cíli se kluci poskládali jako housata, hezky za sebe na 13,14 a 15 místo.

Jára Hošek, byl poslední z našich na trati této kategorie a obsadil 18 příčku.

 

Takže, dnes to sice cinklo jen 3x, ale mám radost nejen z vaší nemalé účasti, ale i z vašeho odhodlání na trati, nenechat to soupeřům, jen tak zadarmo.

Další aktuality

Nábor nových členů

Nábor nových členů

Náš cyklistický tým ve svých řadách rád přivítá nové aktivní členy, především chlapce a dívky ve věku 6 – 10 let. Od 1.4.2024 můžete nezávazně přijet vyzkoušet náš trenink a to každé úterý a pátek v Klecánkách. Detailní informace získáte u trenerů skupiny...

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

V letošním roce se naši čtyři závodníci v kategoriích starších žáků a žákyň, kadetů a kadetek zúčastní Mistrovství Evropy, které se uskuteční v toskánském středisku Il Ciocco. Jedná se o 4 závody v pěti dnech. Individuální časovka (ITT), závod tříčlenných štafet...

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota 22. července byla pokračování třídenního Mistrovství ČR olympijské disciplíny Cross-country v jizerskohorském Bedřichově. Začíná standartně závodem Kadetů a končí Muži Elite. V tento den jedou všichni stejnou trasu, která zde v Bedřichově měřila 3320 metrů a...