Další úspěšný víkend pro naše barvy.

Aug 19, 2018

 První úspěšný den, byla sobota. Konalo se další kolo seriálu KPŽ, které se tentokrát  jelo v Chrudimy a, kde hájilo naše barvy tradičně,  sourozenecké duo Laura a David Svobodovi. A opět skvěle, když David bral ve své kategorii kov nejcennější ZLATÝ a Laura tentokrát dosáhla na kov barvy BRONZU. Takže oběma gratulka k výkonům i medailím. 

 A úspěšný víkend pokračoval i nedělním závodem na Poháru Plzeňského kraje Pal cupu, kde se na start postavilo hned 8 našich bikerů a bikerek, kteří si přijeli zazávodit v pekelném vedru 35 stupňů bez mráčku na prašné a opravdu technické tratě do Stupna. 

 První se na start  postavil Robin, který na startu na nic nečekal, na stadionu se ujal vedení, které v technice metr po metru navyšoval a stylem start-cíl si do cíle dojel pro ZLATO,. 

 V další kategorii startoval Denis, který se už na stadionu propracoval dopředu. Z lesa přijížděl do druhého ze čtyř okruhů na 2.místě a, ač mu první  soupeř hodně poodjel i Denda si na 2 pozici,  udělal velký náskok a tak si bezpečně dojel do cíle pro STŘÍBRO. 

 Pak šli na start bráchové Adam a Jára Hoškovi. Adam se stejně jako Denda propracoval ze zadnější pozice dopředu a ve 3 okruzích 1500m dlouhých,  bojoval také o bednu, která mu vyšla a Adam si svým výkonem vybojoval BRONZ. I Jára bojoval s každým metrem tratě 2 plné okruhy. 

 Poslední dopolední start měla Verča v U15ž i ona proto, že Pal cup nejezdí celý nebo vůbec startovala ze zadních pozic, což jí vůbec nelimitovalo a stejně, jako Denis s Adamem se i Verča,  ještě na stadionu dostala dopředu a zahájila boj o stupně vítězů a i jí se to na trati skvěle dařilo. Nakonec,  měla ve své kategorii jedinou přemožitelku a tak si Verča dojela do cíle pro STŘÍBRO. 

Odpoledne šlo na start naše holčičí trio Majda, Aneta a Zuzka a proto, že si holky chtěly zazávodit, startovaly rovnou v kategorii Elite ženy. Nejlépe závod rozjela Majda, která se dostala na 2.pozici, pak přišel defekt zadního kola a po jeho výměně trable s přehazovačkou a tak Majda po 3 okruzích odstoupila. I Anetka měla závod pěkně rozjetý, ale v tom vedru se takříkajíc uvařila a tak,  po rozumné úvaze s ohledem na start na ME i Anetka po 3 okruhu ze závodu odstoupila, takže poslední z našich brázdila tratě Zuzka a brázdila je opravdu skvěle, neboť bojovala o bednu, která jí na konec o kousek utekla a Zuzka si dojela pro krásné 4.místo, jako Kadetka startující v Elitních ženách super výsledek.

Takže všem díky za podívanou i výkony ;-). 

Další aktuality

Nábor nových členů

Nábor nových členů

Náš cyklistický tým ve svých řadách rád přivítá nové aktivní členy, především chlapce a dívky ve věku 6 – 10 let. Od 1.4.2024 můžete nezávazně přijet vyzkoušet náš trenink a to každé úterý a pátek v Klecánkách. Detailní informace získáte u trenerů skupiny...

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

V letošním roce se naši čtyři závodníci v kategoriích starších žáků a žákyň, kadetů a kadetek zúčastní Mistrovství Evropy, které se uskuteční v toskánském středisku Il Ciocco. Jedná se o 4 závody v pěti dnech. Individuální časovka (ITT), závod tříčlenných štafet...

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota 22. července byla pokračování třídenního Mistrovství ČR olympijské disciplíny Cross-country v jizerskohorském Bedřichově. Začíná standartně závodem Kadetů a končí Muži Elite. V tento den jedou všichni stejnou trasu, která zde v Bedřichově měřila 3320 metrů a...