Bronz a brambory pro Majdu a Anetu na prestižním závodě štafet!

Jul 20, 2018

Báječný výkon předvedly obě holky v závodě štafet na Mistrovství republiky. Obsazená startovka zvučnými jmény přilákala spoustu diváků a tak úderem 17 hodiny mohl padnout první startovní výstřel letošního MČR.  

Neuvěřitelná divácká kulisa hnala všechny závodníky, že závodili jako o život. K báječnému výkonu se nadechly obě naše holky. Na dívčím úseku zajela druhý nejrychlejší čas Aneta (věkem pouze ještě prvním rokem kadetka ! ) – pouhých 15s za suverénní Jitkou Škarnitzlovou. Jen o 3 vteřiny pomaleji svůj úsek zajela Majda ! 

A parťáci ze štafet se také činili, což v konečném pořadí znamelo třetí místo pro Majdu a nepopulární brambory pro Anetku z celkem 9 štafet. 

První medaile z mistráku je doma ! 

 Výsledky s časy po úsecích níže 

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...