Úspěšné Nové Město na Moravě – medaile vezeme i z trati světového poháru !

Jun 4, 2018

Další zastávkou kolotoče ČP XCO bylo Nové Město na Moravě a to na trati, kde se minulý víkend jel světový pohár. 

Sice pro mladší kategorie byly tratě výrazně zjednodušeny, a tak mlaďoši alespoň na sekcích Mitas, Rock ‘n Roll a Expert Climb potrénovali. 

Děti 5-6 let : (16 startujících)
3. místo Robin Vašíček – od Robina tradiční bronz ! 

Holky 7-8 let: (34 startujících)
2. místo Laura Svobodová – i od Laury tradiční stříbro 

Kluci 9-10 let: (54 startujících) 
1. místo David Svoboda – prokázal svou aktuální formu a v prvním stoupání se soupeřům vzdálil a kontroloval závod z první pozice. 3 starty = 3. vítězství ! 
Denis Vašíček tentokráte až 13. místo , nachlazení ze školy v přírodě udělalo své. 
Lukáš Novotný po rozplavbě na bikros sekci se vrátil na stadion kompletně olehaný na 53.místě. 

Žáci I.: (83 startujících)
Kryštof Král – vyhrál spurt skupiny o 4. místo 
Adam Hošek – vybojoval  24. místo 

Žákyně II.: (36 startujících)
Veronika Mišoňová – po slabším startu se prokousala na začátku posledního okruhu na 5. místo, ale spadlý řetěz ji odsoudil na 11. místo  

Žáci II.: (82 startujících)
2. místo Filip Jech – strhující souboj až na pásku, kde se Fíla musel těšně sklonit před Matějem Kunčíkem. Oba kluci udělali závod a vzorně spolupracovali a nepřipustili do souboje o první dvě místa nikoho jiného. Tímto se Fíla ujal průběžného vedení v ČP ! 

Kadetky: (30 startujících)
2. místo Aneta Novotná – dnes se Aneta musela sklonit před Matyldou z Polska, ale ostatním holkám nedala šanci a to dojížděla od AC/DC bez sedla… a samozřejmě průběžné 1.místo v ČP ! 
Zuzana Kadlecová je zpátky !!! Asi výstižněji nelze popsat její 4. místo, po obrovském tréninkovém výpadku na jaře z důvodu dlouhé zdravotní indispozice. 
Kateřina Suchá – nejlepší výsledek kariéry – 14. místo , který si vytvořila osobní maximum a premiérově tak porazila několik nových soupeřek.  

Juniorky: (23 startujících)
Magdalena Mišoňová – tentokráte po dlouhé době bez medaile – 4.místo. Sešla se slušná zahraniční konkurence a kolo a půl před cílem ztratila druhé místo. 

Junioři (72 startujících) 
Richard Wohanka – závod Ríšovi vůbec nesedl a v druhém kole zabalil.  

 

Další aktuality

Nábor nových členů

Nábor nových členů

Náš cyklistický tým ve svých řadách rád přivítá nové aktivní členy, především chlapce a dívky ve věku 6 – 10 let. Od 1.4.2024 můžete nezávazně přijet vyzkoušet náš trenink a to každé úterý a pátek v Klecánkách. Detailní informace získáte u trenerů skupiny...

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

V letošním roce se naši čtyři závodníci v kategoriích starších žáků a žákyň, kadetů a kadetek zúčastní Mistrovství Evropy, které se uskuteční v toskánském středisku Il Ciocco. Jedná se o 4 závody v pěti dnech. Individuální časovka (ITT), závod tříčlenných štafet...

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota 22. července byla pokračování třídenního Mistrovství ČR olympijské disciplíny Cross-country v jizerskohorském Bedřichově. Začíná standartně závodem Kadetů a končí Muži Elite. V tento den jedou všichni stejnou trasu, která zde v Bedřichově měřila 3320 metrů a...