Další double aneb další kolo Česyk-BabyBikers.

May 27, 2018

 Ahojky lidičky, někteří naši bikeři a bikerky dnes brázdily naše tratě na XCO Beckov kam jsme jim na dálku držely pačky, neboť někteří z našich se vydali, bojovat na druhé letošní kolo Česyka, kde všichni předváděli moc pěkné výkony.

 Tentokrát nejmladší z našich byl Eliáš Havel, který si v kategorii odrážedel dojel do cíle pro BRONZ.

 Další z našich se postavila na start Johanka Čermáková v kategorii Žubrienky holky 4-5let, která měla malinko horší start, ale na trati pěkně roztáčela pedály svého biku, začala se drát kupředu a nakonec v cíli urvala bodíky za skvělé 4.místo.

  Pak se postavil na start Robin v  nejobsazenější kategorii / 33 bikerů /Chrti kluci 6-7let, také jemu se start úplně nepovedl, ale i on na trati makal. V zaváděcím okruhu se probojoval na 3.místo, během prvního okruhu se posunul na 2 příčku, pak přišlo v sekci Truck trail zdržení závodníkem o kolo zpět, kterého využil soupeř jedoucí za Robinem a tak ho o vybojované druhé místo opět připravil. Robin bojoval do posledních metrů, ale vrátit zpět se mu již nepovedlo a tak bral v cíli těsný BRONZ.

 V kategorii Poletuchy holky 8-9let se postavily na start Laura a Eliška. I tady se opakovala situace s horším startem, kdy Laura brázdila v zaváděcím okruhu 5 příčku, ale už v prvním okruhu se probojovala na druhé místo, které si udržela a tak si do cíle dojela pro STŘÍBRO. Eliška na trati také makala a cílovkou projela na hezkém 8.místě.

 V Poletuchách klucích, jel za Sokol Denis Čermák, který startoval z 6 pozice, vybojované v prvním závodě a stejně pěkný výkon podal i dnes, když v  bojích o každičký metr tratě ve smečce 28 bikerů si i dnes dojel pro body za 6.místo.

 V kategorii Letouni kluci 10-11let, kde jel Denis s Davidem, to po startu vypadalo, že v téhle kategorii budou kluci na čele svádět tuhé boje o medailové příčky, když do čela šlo pár soupeřů, kteří měli sice lepší start než Denda s Davidem, ale vydržel jim jen startovní rovinku ke Crocodail  strase, kde šel do čela David s Denisem zavěšeným na zadním kole. Po nájezdu do prvního kola rozdupal pedály svého biku Denis a do techniky šel pěkným manévrem před Davida a zbytek závodu, už diktoval tempo a navyšoval svůj náskok, který si dovezl do cíle a za svůj skvělý výkon bral ZLATO. David se pak chvíli tahal o 2-3 místo se soupeřem z CK Loko Rakovník,pak za to vzal a svým pěkným výkonem soupeři pěkně ucukl a stejně, jako Denda pro ZLATO si David  s pěkným náskok dojel do cíle pro STŘÍBRO. TAKŽE DALŠÍ DOUBLE KLUKŮ JE NA SVĚTĚ ;-).

 Jako poslední v kategorii Elitka kluci 12-15let se na start postavil Adam Sedlecký, Jonáš Kučera a Jára Hošek. Všichni tři na trati makali a nedali soupeřům ani metr tratě bez boje. Nejlépe z našich dojel Adam, který bral v cíli body za pěkné 12.místo i Jonáš se na trati snažil a cílem projel na 17 pozici, stejně tak nevzdával boj o každej bodík do celkovky ani Jára a vyjel si bodíky za 20.místo.

 Takže dnes si naši domů odváželi celkem 5 cenných kovů. ZLATO Denis, STŘÍBRO David a Laura, BRONZ Robin a Eliášek a nelze nezmínit v TOP 5 i moc pěkné 4.místo Johanky. Ale mé  díky patří i Deniscovi Čermákovi, Elišce Havlové, Adamovi Sedleckému, Járovi Hoškovi a Jonáši Kučerovi nejen za předvedené výkony, ale i za to jak bojují a nedávají soupeřům nic zadarmo ;-).

 

Další aktuality

Nábor nových členů

Nábor nových členů

Náš cyklistický tým ve svých řadách rád přivítá nové aktivní členy, především chlapce a dívky ve věku 6 – 10 let. Od 1.4.2024 můžete nezávazně přijet vyzkoušet náš trenink a to každé úterý a pátek v Klecánkách. Detailní informace získáte u trenerů skupiny...

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

Čtyři naši závodníci bojují na Mistrovství Evropy !

V letošním roce se naši čtyři závodníci v kategoriích starších žáků a žákyň, kadetů a kadetek zúčastní Mistrovství Evropy, které se uskuteční v toskánském středisku Il Ciocco. Jedná se o 4 závody v pěti dnech. Individuální časovka (ITT), závod tříčlenných štafet...

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota a neděle na MČR-i zde cinkaly medaile

Sobota 22. července byla pokračování třídenního Mistrovství ČR olympijské disciplíny Cross-country v jizerskohorském Bedřichově. Začíná standartně závodem Kadetů a končí Muži Elite. V tento den jedou všichni stejnou trasu, která zde v Bedřichově měřila 3320 metrů a...