OPĚT BODUJEME V NEJVYŠŠÍ LIZE : 8 MEDAILÍ Z BRNA

May 7, 2018

Bitva na Moravském poli je dobojována. Po velmi úspěšné sobotě a zisku 6 medailí se ukázali naši závodníci ve velmi pěkném světle i v neděli. 

Zejména holky, které přidaly do sbírky 2 zlaté medaile. 

V juniorech zabojoval Ríša, který se v první půlce závodu pohyboval těsně za první dvacítkou, ke konci lehce ztratil a přijel na 29. místě. 

Parádní závod se zlatou tečkou odjela Aneta v kadetkách, která opět nenechala nikoho na pochybách, kdo je aktuálně nejlepší v této kategorii. Pokud v prvním kole mohly soupeřky jedoucí v dohledné vzdálenosti trochu doufat, tak ve druhém kole vzaly jejich idee za své. 

Zuzka odjela svůj standard , který odpovídá jejímu obrovskému tréninkovému manku a suprově jela Kačka, která hlavně prvních 2/3 závodu možná mohla pomýšlet i na první patnáctku. 

V juniorkách předvedla galapředstavení Majda, která v prvním kole ve výjezdu za druhým depem doslova své soupeřky rozvěsila na kopci a osamoceně pak kroužila v brněnské prachové lázni a neustále navyšovala svůj náskok až na konečnou půldruhou minutu. 

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...