ČESYK – 5. finálový závod – video Letouni, kluci (2006-2007)

Oct 4, 2017

K předchozímu článku z posledního závodu ČESYKu od Andy, přidávám ještě video ze závodu Letounů-kluků, kde se kluci umístili v následujícím pořadí:

2. Adam, 12. Marek, 13. Ríša, 14. Vilda, 15. Jára

[hcm]df/youtube,YyzkA-SX3yI,0,440,285,new[/hcm]

Současně předkládám závěrečná umístění závodníků ADASTRA Sokol Veltěž v celém seriálu ČESYK 2017 mezi všemi 38 účastníky:

4. Adam Hošek

9. Richard Roth

10. Vilém Čermák

13. Marek Špaček

18. Jaroslav Hošek

22. Matěj Hynek

24. Jonáš Kučera

33. Petr Miňovský

38. Filip Popelka

 … a přátelé nedá mi to, abych si nepřihřál svojí polívčičku a musím touto cestou poděkovat Ríšovi a pochválit ho za jeho výkony v celém letošním seriálu, kdy si svojí 100% účastí ve všech pěti závodech a svými stabilními a bojovnými výkony, zajistil výsledné umístění do TOP 10! Byla pro mě radost se na něj dívat, jak ho to závodění baví. A o to tady přeci hlavně jde!!

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...