Nedělní Kralupské kolo.

Sep 19, 2017

 Zatímco někteří naši závodníci sbírali body na Pražském poháru, další naši Sokolíci se vydali na 12.ročník Kralupského kola, kde se jim skvěle zadařilo.

 V mladších žácích startoval Adam Ševčík, který si svým skvělým výkonem, stylem start – cíl nejenom dojel do cíle pro ZLATO, ale navíc časem 4,51min. pokořil 11 let starý rekord kategorie 7-10 letých kluků. S Adamem se postavil na start Pepa Arnot, který jel taky skvěle a svou jízdou si o 2 vteřinky zpět, vyjel STŘÍBRO. Zavodníkovi na třetím místě oba naši kluci nadělili minutový rozdíl. 

 Ve starších žákyních, vyrazila na trať Simča Tichá, která má skvělé starty, což potvrdila i tady a do cíle si s 1,5min náskokem dojela také pro ZLATO.

 Kategorii starších žáků naši kluci ovládli úplně, když si stejně jako Adam Ševčík, pokořením rekordu kategorie starších žáků, tentokrát z r.2014 v této kategorii 11-15ti letých kluků, dojel do cíle Fanda Arnot také pro ZLATO. Další cenný kov si pěknou jízdou, vyjel Marek Špaček a to STŘÍBRO a ani poslední medaili kluci soupeřům nenechali, protože pro BRONZ si pěkným výkonem dojel do cíle Vilda Čermák. A úspěchy v této kategorii, uzavřel Jára Hošek 4.místem. Takže první 4 příčky této kategorie pro Sokol.

 V juniorkách si vyjela Míša Tichá další ZLATO a stejně tak to vzal v juniorech s téměř 1,5min náskokem Vojta Žemlička, také na ZLATO.

 

Takže skvělé výsledky našich na Kralupském kole:  Adam Ševčík         ZLATO      / v novém rekordu kategorie mladší žáci /

                                                                           Pepa Arnot            STŘÍBRO

                                                                           Simča Tichá          ZLATO

                                                                           Fanda Arnot          ZLATO     / v novém rekordu kategorie starší žáci /

                                                                           Mára Špaček         STŘÍBRO

                                                                           Vilda Čermák        BRONZ

                                                                           Jára Hošek            4.místo

                                                                           Míša Tichá             ZLATO

                                                                           Vojta Žemlička      ZLATO

 

 No moc medailí, jsme na Kralupském kole soupeřům nenechali ;-).

 Raportík od Martina Ševčíka ;-).

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...