XC Řež aneb malé mistrovství Sokola Veltěž.

Sep 12, 2017

Po pátečním tréninku, kdy jsem viděla trať na Bajkárně, jsem si říkala, že tahle trať bude našim sedět, že je technická, plná překážek i zatáček proto, že naši Sokolíci jsou šikulové a zároveň, že prověří zdatnost nejen našich, ale i početné pole soupeřů i soupeřek a nespletla jsem se ;-). A jelikož, tam bylo našich Sokolíků něco přes 40 kousků, tak se nebudu moc rozepisovat a zmíním jen to hlavní a to výsledky,které jsou opravdu skvělé a já vám všem tleskám, protože jste borci ;-).

Zmíním tu a odhodím svůj širák v dál, před výkony našich tatínků, maminek, trenérů. Ano řeč je o Jirkovi Novotném, Katce Novotné a Romanu Hynkovi, kteří předváděli skvělé výkony. Romčovi uteklo 4.místo o pouho pouhé 2 vteřinky, Jirka uzavřel TOP 10 a Katku, jsem viděla na stupínku nejvyšším, takže gratulace a klobouk dolů před vámi všemi.

A teď, ty slíbené úspěchy dětí ;-).

V kategorii malých bikerů, to ovládl Robin a dojel si pro ZLATO, stejně tak v holkách Johanka Čermáková a k jejímu ZLATU přidala Izi Bulvasová STŘÍBRO.

V kategorii M7 startoval Štefan Szollos, který si vyjel STŘÍBRO, kdy mu na zlatou chyběl jen kousíček v podobě 4 vteřinek.Štěpán Bulvas uzavřel TOP 5, hned za něj na 6.místo se zařadil Vítek Fous a Denísek Čermák obsadil 11.místo.

V F7 jela Eliška Havlová, která si hezkým výkonem vyjela BRONZ a hned za ní na 4.místo se zařadila Ema Ničová.

V kategorii M9 to vzal Denis stylem start-cíl a vyjel pro Sokol další ZLATO, pěkným výkonem uzavřel TOP 5 Máťa Král a hned za něj se pěkně na 6.místo zařadil Adam Ševčík. Lukášek Novotný dojel na hezkém 11.místě, když za zády nechal dalších 8 bikerů.

V M11 jsme měli nejvíc Sokolíků, kdy po urputném boji a střídáním se na prvních 3 pozicích, si nakonec Kýťa Král vyjel ZLATO a Adam Hošek přidal BRONZ. Pak to naši brali v zástupu po 3 a tak se na 9,10 a 11.místo poskládal Péťa Miňovský, Filip Popelka a Mára Špaček. Další naše trojice Vilda Čermák, Jarda Hošek a Ríša Roth, byla o kousíček za nimi a poskládala se na 14,15 a 16.místo. Tady si vybral tentokrát spadlým řetězem, smůlu Ríša.

Kategorii F14 ovládla bezkonkurenčně Anetka Novotná, která to po prvních metrech, vzala stylem start-cíl a vyjela další ZLATO. K Anetce přidala Kačka Suchá skvěle BRONZ a po výborném startu Simča Tichá uzavřela TOP 5.

V kategorii M14 zazářil skvělým výkonem Fanda Arnot a vybojoval si tak BRONZ, hned za něj se poskládali naši Štěpán Havelka,Jonáš Hynek a Vojta Suchý na skvělé 4,5 a 6.místo. Ještě k nim přidal v TOP 10 pěkné 9.místo Adam Sedlecký.

Kategorii M18 ovládl Richard Wohanka, takže přidal další ZLATO a Vojta Žemlička dojel na 5.místě.

V F18 jela Zuzka Kadlecová,Anetka Novotná a Míša Tichá, které skvělým výkonem urvaly všechny cenné kovy. Zuzka zlato, Anetka stříbro a Míša bronz.

V kategorii M29 dojel moc pěkně Matěj Mišoň a uzavřel  TOP 5.

No a jako poslední zmíním Majdu Mišoňovou, která  se prostě chtěla na víkend povozit v bouráku a tak startovala v kategorii CORE BIKERS ŽENY, kde všechny soupeřky převálcovala, dojela si pro ZLATO a tím i vytouženou zápůjčku autíčka na víkend ;-D

Shrnuto a podtrženo, jak řekl Mišák, takové malé mistrovství Sokola ;-).

 

 

 

 

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...