Bikeclinik Stodůlky.

Aug 27, 2017

Po včerejším Eleven Cupu v MB, kde jsme trochu narušili pořadí domácím závoďákům z Ivar CS, jsme se dnes vydali narušit a tentokrát o dost více, pořadí domácím závoďákům z Bikecliniku a, že se to našim závoďákům vedlo skvěle, posuďte sami.

Bikeclinik Cup, je seriál 7 závodů, kdy se na každém z nich, jedou v každé kategorii v jednom dni 2 závody a pořadí daného závodního dne, je součet  výsledků obou, takže se vyplatí makat, jak v závodě dopoledním, tak v tom odpoledním. Dnes se nebudu rozepisovat, neboť by to bylo na dlouho a tak hodím do placu, jen strohý popis výsledků všech našich zúčastněných Sokolíků.

V kategorii nejmladších bikerů Bobíci/Bobice startoval za kluky Sam Szollos, který zajel závody s pořadím na 11 a 12 místě a celkově vybojoval 10 místo. Za holky jela Johanka Čermáková, která dala závody na 5 a 6 místo a celkově uzavřela TOP 5.

V kategorii pětileťáků jel Robin, který svým skvělým výkonem v obou závodech vyjel 2 a 3 místo a celkovým součtem vybojoval STŘÍBRO.

V kategorii sedmiletých, zajel Štefan Szollos první závod na 2 místě, po smůle v podobě spadlého řetězu v druhém závodě 9 místo a celkově i on uzavřel TOP 5.Jako další v této kategorii startoval Denis Čermák, který zajel závody na 6 a 5 místě a celkově se zařadil, hned za Štefana na 6 místo. Za holky startovala Laura Svobodová, která svým skvělým výkonem zajela oba závody na místě 1 a tak jí patřilo ZLATO.

V kategorii devítileťáků jel David Svoboda, který zajel skvěle jako Laura, oba závody na 1 místo a tak i on si vyjel celkově ZLATO. K Davidovi, přidal v této kategorii Denis, svým skvělým výkonem 3 místo, jak v dopoledním, tak odpoledním závodě a v celkovém pořadí sebral soupeřům v této kategorii další cenný kov a to BRONZ.

A v kategorii 10-11 letých bikerů, startoval Adam Hošek i on , jel skvěle oba dnešní závody, v obou obsadil 5 místo a tak byl další z našich, kdo uzavřel ve své  kategorii celkově TOP 5.

Vezmu-li to na jednotlivé starty, tak byli naši Sokolíci dnes opravdu úspěšní, neboť vyjeli 4x zlatou, 2x stříbro, 3x bronz a 4x byli v TOP 5, takže z 18 startů, to čítá 9 medailových pozic, ale 13 pozic v TOP 5 a k tomu další 3 pozice v TOP 10 a to si myslím, je na jeden den hodně slušný výkon ;-).

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...