Tak už nám to začalo…..

Jul 29, 2017

 No není to pěkná skupinka ? Dobře prohlédnout hned na startu, pak už nemusí být v kopcích příležitost…..

 

Tak upřímně nestíháme cokoliv psát, žádný den nemá hluchého místa…..hoblujeme všechny lajny v bikeparku, všichni jsou neskutečně dobří, rychlí a nejlepší pády dávaj trenéři. Destičky mizí před očima. Defektů také dost, v místním cykloservisu už vyprodali duše a lepení. 

Dnes všichni mákli na výjezdu na Dlouhé stráně, p.s. někteří už to jeli podruhé. A jak nakládají robátka s volným časem, kdy mají zopdpovědně odpočívat a relaxovat ? 

 

Zítra zřejmě volný den. Program ještě tajný. 

Ještě něco z dneška – závěrečný RG – ten díky sklonu, přestože to tak nevypadá, není pro každého. A navíc se omlouvám, v nejlepším došlo místo na kameře….

Tak jestlipak poznáte, kam jdeme ? 

Přituhuje…. už víte ? 

Kota 1492 dobyta. 

Ze sestupu.

 

A pokud nevidíte svá dítka, tak druhá skupina byla pro změnu v podzemí v dělostřelecké tvrzi Hůrka. 

Dnes vrcholný zážitek na Rychlebkách. Super počasí, nový trail Obelix, ale hlavně všichni parádně makali a báječně jezdili úplně všechno. Jako ochutnávka ze závěru Velryby v podání družstva “2” , je to jenom pro označení. 

Dnes trochu jiný rozměr v bike parku, trochu sprchlo a trochu kluzké kořeny, klopenky a kamínky ukázaly v plné nahotě, kdo jezdí čistě. Prostě tady se už přestalo odpouštět a na konci ranní směny někteří prohlásili : “Tak za poslední jízdu jsem spadl vícekrát, než za celý týden !” 

A pak, že RG nejde jezdit ve vláčku a v tempu. 

 Info pro rodiče k návratu : 

Když se podaří zabalit, tak ve 13 hodin začínáme obědvat a pak se vydáme k domovu. Předběžný a spíše optimistický příjezd je po 17 hodině do Zdib. Přesnější čas příjezdu se pokusíme aktualizovat. 

Aktuálně 13:10 : naposledy jsme pořádně ohoblovali sjezdové tratě, všichni ve zdraví, pokusili jsme se zabalit vše do aut, a jsme na obědě. Jen co vyluxujeme všechny talíře – vyrážíme směr Zdiby. Pokude nebude zádrhel na silnicích – příjezd 17 hodin. 

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...