Závody ve Walbrzychu

May 8, 2017

7.5. jsem jela závod v Polsku v městě Walbrzych. Přijeli jsme sem ve 4 hodiny ráno, protože den před tím jsme jely závod v Grazu. Ale naštěstí nás táta nechal spát v bydlíku dříve. Když jsme ráno vstaly, tak jsme se hned oblékly, najedly a šly na trať. Táta byl naštvaný, že nedávám z té trati skoro nic, protože tato trať byla velmi technická, obtížná a s velkým převýšením. Z těch obtížných věcí tam byl RockGarden, dropík, drop s kořeny a 3 skoky. Dala jsem jen 2 obtížné sekce, protože potřebuji čas na trénink, abych to psychicky zvládla. Dropík a RockGarden.

Závod se mi jel velmi dobře, protože jsem tam neměla skoro žádné soupeřky a trať mě bavila. Odstartovala jsem druhá, ale hned v prvním výjezdu jsem se protáhla na první místo. Od té doby jsem jela první a postupně jsem si zvyšovala náskok. Do cíle jsem dojela s 20 vteřinovým náskokem. Byla jsem za tento výsledek velmi spokojená, ale táta mi stejně nedovolí křečka. Ach jo.

Se mnou tam ještě byla Majda, která svůj závod ovládla způsobem start cíl, i když měla potíže s doplňováním tekutin do těla, protože se jí v prvních dvou průjezdech přes depa nepodařilo vzít úspěšně lahev.

Obě dvě jsme skončily na 1. místě.

Další aktuality

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Úspěšná obhajoba zlata ve štafetách

Mistrovství České republiky žákovských štafet se letos konalo na nejtěžší trati Českého poháru v Harrachově. Tento ročník přinesl nejen napínavé souboje, ale i potvrzení dominance ADASTRA Cycling Teamu, který obhajoval své loňské prvenství ve štafetách. Harrachovská...

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

Mistrovství Středočeského kraje zazářilo cennými kovy

V sobotu 27. dubna svedli závodníci boje o body do Pražského poháru a také o mistrovské tituly ve Středočeském kraji. Závodilo se na tradiční trati na Zličíně, která doznala oproti minulým rokům několika změn v podobě přidání technických pasáží a za příjemného...